Galbinasi.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Galbinasi, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Galbinasi judetul Buzau, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Galbinasi? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Galbinasi!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Galbinasi - Buzau? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Galbinasi.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Galbinasi! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Galbinasi - Buzau si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Galbinasi - Buzau, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GalbinasiPagina in care spui si gasesti totul despre Galbinasi

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - BuzauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Galbinasi - Buzau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Galbinasi - Buzau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Galbinasi - Buzau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Galbinasi - Buzau. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
GalbinasiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Galbinasi

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Strazile Comunei Galbinasi primesc nume

Iata ca dupa 5 ani de cand Consilul Local aproba Hotararea nr.37/30.06.2005,strazile Comunei Galbinasi primesc nume.Dupa mai multe dispute cu privire la numele pe care le vor avea strazile din comuna, apar la colt de strada si placutele. Din pacate s-a renuntat la multe denumiri din hotararea initiala, strada Ghe.Sava(fost dascal in satul Bentu)a fost transformata in Luceafarului. Dupa cum se observa, pe placute este imprimata si o adresa web(domeniu inregistrat, www.comunagalbinasi.ro).Se observa faptul ca, in aceste vremuri de criza, era binevenita o consiliere (inceputa la data cand am propus imprimarea site-ului pe placutele cu numele strazilor), consiliere care ar fi redus din costuri. Iata cateva idei de care ar fi trebuit sa se tina cont:-primaria galbinasi detine deja un site (oficial) www.primariagalbinasi.ro, nemaifiind necesara inregistrarea unui nou domeniu, ci doar preluarea domeniului si achizitionarea unui pachet de gazduire. Preluarea domeniului primariagalbinasi.ro se putea realiza fara costuri suplimentare – avand in vedere "regulile de inregistrare" http://portal.rotld.ro/pages/ro/2/ art.16. Incetarea inregistrarii: ... c) in urma unei hotarari judecatoresti sau a unei decizii venite din partea unor organizatii guvernamentale sau administrative cu autoritate, precum si in cazurile mentionate la art. 34; art 34. Registrul ROTLD poate anula sau suspenda un nume de domeniu:- daca ROTLD este sesizat ca numele de domeniu este folosit intr-un mod ce produce confuzie printre utilizatorii de Internet;- in cazul unui conflict intre parti, pana la rezolvarea disputei; - daca utilizarea acelui nume de domeniu creeaza confuzie pentru alti utilizatori de Internet;- daca ROTLD considera ca ar putea avea loc unul din cazurile expuse mai sus.Altfel spus trebuia reziliat pe cale amiabila contractul cu Rospot SRL si preluarea domeniului fara costuri suplimentare. In caz de disputa, avand in vedere prevederile regulilor de inregistrare a domeniilor de la rotld, precum si precedentele create, primaria putea obtine o hotarare judecatoreasca prin care sa intre in posesia numelui domeniului (procedura mai greoiae, dar ce mai conteaza fata de cei 5 ani de cand trebuiau confectionate placutele cu nume de strazi).-daca tot s-a renuntat la recuperarea domeniului existent (www.primariagalbinasi.ro) si s-a optat pentru inregistrarea unui domeniu nou (www.comunagalbinasi.ro), trebuia macar sa nu mai fie repetata greseala din trecut: registratorul sa fie chiar primaria sau un angajat al primariei, pentru a se evita probleme pe viitor in ceea ce priveste proprietarul numelui de domeniu.In final sunt convins ca era mai eficienta canalizarea eforturilor (atat ale primariei si cat si ale staff-ului www.comunagalbinasi.webnode.com) si colaborarea in vederea creari unui website cu costuri minime care sa reprezinte atat primaria cat si locuitorii.

 

uEbUtcDBMdlDo

We could've done with that isngiht early on.

 

zRpjxjycTREmYvy

taQsp7 dijmuitvnuog